Zatvoreni bazen dobio i Sport kafe

U okviru kompleksa Zatvorenog bazena, kako je ministar Vanja Udovičić nedavno izjavio, najmodernijeg ovakvog objekta u zemlji, počeo je sa radom i sport kafe.

Na taj način ovaj sportski kompleks upotpunio je svoju ponudu jer će posetioci nakon kupanja u bazenu, korišćenja saune ili parnog kupatila moći i da se osveže u ovom kafeu.

PROMO CENE : 

Espresso 60 din , čaj 50 din, sok 80 din, kisela voda 60 din, cedevita 60 din.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1