Za đake prvake – korisnike dečjeg dodatka, novčana pomoć od 10.000 dinara

Obaveštavaju se korisnici dečijeg dodatka čija deca polaze u prvi razred osnovne škole školske 2017/2018 godine, da mogu da podnesu zahtev za ostvarivanje prava na jednokratnu novčanu pomoć u iznosu od 10.000 dinara. Zahtev se podnosi u Uslužnom centru Gradske uprave Pirot na šalterima 12 i 13 u periodu od 01. avgusta do 30. septembra 2017. god.
Potrebno je priložiti ličnu kartu korisnika dečijeg dodatka na uvid, školsku potvrdu o upisu u prvi razred osnovne škole za dete i fotokopiju kartice tekućeg računa.


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1