Za bolje veze privrede sa javnim preduzećima

U utorak 05. i sredu 06. septembra 2017. godine predstavnici Ugovorne okružne privredne komore Pirot, dr Dragan Kostić, predsednik Ugovorno okružne komore Pirot i Aleksandar Ćirić, šef kabineta gradonačelnika Pirota, posetili su javna preduzeća Pirotskog okruga i sa direktorima Bobanom Tolićem, Zoranom Nikolićem, Radovanom Nikolićem, Nebojšom Ivanovim, Sašom Aleksovim, Milošem Veljkovićem i Miodragom Kostićem  razgovarali o budućoj saradnji.

 

U svim susretima akcenat je stavljen naročito na ostvarenje bolje veze privrede i javnih preduzeća, unapređenje saradnje pružaoca komunalnih usluga sa korisnicima usluga, privrednim društvima članicama Komore, organizaciju prezentacije usluga javnih preduzeća i približavanje korisnicima u privredi, pomoć u rešavanje problema i podizanju efikasnosti javnih preduzeća, ulogu Komore u povezivanju javnog i privatnog sektora, blagovremenu i adekvatnu pripremu privatnog sektora za učešće na tenderima koje raspisuju javna preduzeća, kako bi se sistem javnih nabavki učinio što efikasnijim, pristupačnijim i transparentnijim.

 


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1