Vodopad Tupavica – biser Stare planine

Dokumentarni serijal  Produkcije “Astra” – ” Pirot – sportsko – turističko – rekreativni centar Srbije ” sastoji se od tri emisija u trajanju od 7 minuta.

Zahvaljujući velikom ulaganju lokalne samouprave poslednjih 12 godina u sport, Pirot je na odličnom putu da vrlo brzo postane najveći sportsko-turističko-rekreativni centar ovog dela Srbije. Vlada Srbije, odnosno Ministarstvo sporta proglasilo je grad Pirot primerom dobre prakse.

Druga emisija : Vodopad Tupavica  
Vodopad Tupavica, nalazi se u blizini sela Dojkinci na Staroj Planini, na 1050 metara nadmorske visine. U toku najvrelijeg perioda godine, ukoliko je godina sušna, ima vode ali tada ona samo kaplje preko stena, dok u ostalim periodima godine ovaj vodopad se prikazuje u punoj lepoti. Neverovatno čista i hladna voda pada sa visine od oko 15 metara preko stena crvene boje.


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1