Više od 1200 pirotskih osnovaca uči plivanje u Zatvorenom bazenu

Zahvaljujući odličnoj inicijativi Sportskog centra Pirot, mališani – osnovci iz drugog, trećeg i petog razreda pirotskih osnovnih škola dolaze u Zatvoreni bazen na besplatne časove plivanja, u okviru nastave fizičkog vaspitanja. 

Ovim programom obuhvaćeno je više od 1.200 mališana pa se očekuje da se, narednih godina, zahvaljujući ovom programu, značajno poveća procenat dece plivača što će svakako uticati na povećanje bezbednosti mladih naraštaja.

Po rečima Filipa Filipovića, iz Sportskog centra Pirot, pravi efekti programa biće vidljivi tek u narednom periodu.

-Prošle godine smo krenuli eksperimentalno sa programom, a ove godine je sve mnogo bolje organizaovano, radi se ozbiljnije, a od ove godine kroz izmenu u obrazovnom sistemu omogućeno je i učenicima petog razreda da dolaze na plivanje. Imamo ekipe profesora koji rade sa decom tako da su rezultati zaista odlični-kazao je Filipović za TV Pirot.


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1