Vasić: U junu odluka o prodaji zemljišta investitorima u Industrijskom parku

Podelite

Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić kazao je juče nakon početka radova na izgradnji kompleksa – stambeno-poslovnog prostora “Zapadni Kej” da Gradska uprava uveliko radi na izgradnji infrastrukture neophodne za početak izgradnje LIDL-a u Pirotu. Reč je o radovima vrednim oko 18 miliona dinara a koji podrazumevaju probijanje ulice, izradu vodovodne i kanalizacione mreže, uređenje kolovoza. Vasić je kazao se juna očekuje donošenje odluke o prodaji zemljišta investitorima u Industrijskom parku gde je već kompletno infrastrukturno opremljeno zemljište.

-Reč je o poslovima koje treba svaka lokalna samouprava da radi, a koji se tiču stvaranja uslova za gradnju novih objekata i pokretanje novih proizvodnih ili trgovinskih objekata-kazao je gradonačelnik Vasić.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1