Vasić: Zadovoljni smo saradnjom sa Republikom

Domaćin predsedniku Republike, Aleksandru Vučiću, prilikom današnje posete Pirotu, gradonačelnik Vladan Vasić, izrazio je zadovoljstvo i zahvalnost za dosadašnju saradnju i pomoć pri realizaciji mnogih projekata koji su realizovani u Pirotu, u poslednjih nekoliko godina, sa nadom da će ta saradnja biti nastavljena u narednom periodu, što je i današnji dogovor predsednika Vučića i gradonačelnika Vasića.

-Kada vam u posetu dođe predsednik države to je veliki dan za grad. Iskoristio sam priliku da porazgovaram sa predsednikom o mnogim temama, da se pohvalimo dobrim stvarima, ali i podelimo muke koje imamo i tražimo pomoć za rešavanje istih. Naše muke su privredne i tu mislim na Tigar a.d. i Aha Muru Prvi maj. Zadovoljstvo je što se u ove dve škole ulaže oko 90 miliona dinara, ali mi se nadamo da ćemo isto tako rekonstruisati i Gimnaziju i OŠ “Sveti Sava”. Dobili smo uverenje da ćemo dobiti podršku i za obnovu fasada i rekonstrukciju Trga pirotskih ratnika – izjavio je gradonačelnik Vasić.

Gradonačelnik Vasić je podsetio da je sa državom do sada realizovano nekoliko značajnih projekata, ali i da su odobreni novi projekti koji će se zajedno sufinansirati.

– Izgradili smo zajedno sa državom novi most na II ringu, sagradili zatvoreni bazen, a sada nas očekuje zajedničko ulaganje u rekonstrukciju dvorišta škole Dušan Radović i faza rekonstrukcije tvrđave Kale. Na nama je da spremamo nove projekte i dalje radimo na tome da Pirot bude još kvalitetnije mesto za život i rad – rekao je Vasić.

 


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1