Vasić: Pirot je grad koji traje, svi koji živimo u njemu da se potrudimo da bude još lepše mesto za život

Podelite

Večeras je na Svečanoj akademiji povodom Dana grada gradonačelnik Pirota otvarajući svečanost uz čestitke svim Piroćancima povodom značajnog praznika kazao da je godina na izmaku u Pirotu bila godina stabilnosti i napretka. Vasić je dodao da je Pirot grad koji traje i da je obaveza svih koji žive u njemu da rade na tome da naš grad bude još bolje mesto za život. Gradonačelnik je povodom Dana grada, istaknutim našim sugrađanima uručio značajna priznanja za doprinos razvoju grada u svim oblastima. 

 

-Ove godine slogan akademije je “Pirot – grad koji traje”. To je slogan koji treba da nas podseti je Pirot bio i trajao mnogo pre nas, da će trajati dugo posle nas, a da mi koji trenutno živimo u gradu treba da se trudimo da Pirot bude bolji, uspešniji i lepše mesto za život. Želim da čestitam svim dobitnicima priznanja, da konkurencija za priznanja u narednom periodu bude još jača. Želim da istaknem da je godina na izmaku bila mirna i uspešna za Pirot i da izrazim nadu i želju da takva bude i 2018. godina-kazao je gradonačelnik. On je svim sugrađanima uputio i čestitke i poželeo puno zdravlja i sreće u 2018. godini.s

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1