Vasić i konzul Šugarev konstatovali: Sve bolja saradnja Srbije i Bugarske

Podelite

Diplomatska delegacija Republike Bugarske, predvođena generalnim konzulom ove zemlje u Srbiji Edvinom Šugarevim posetila je danas Pirot gde je razgovarala sa gradonačelnikom Pirota mr Vladanom Vasićem, nakon čega su nastavili svoju posetu Pirotu.

Na sastanku je bilo reči o dobroj saradnji Pirota sa gradovima iz Bugarske, i o još boljoj saradnji kada je reč o turizmu, ali i u zajedničkom delavanju u realizaciji budućih projekata.

Konzul Šugarev istakao je i u razgovoru sa gradonačelnikom da je oduševljen prezentacijom potencijala Grada Pirota i Slobodne zone Pirot.

Za bolju ekonomsku saradnju Srbije i Bugarske – na jesen bugarsko-srpski ekonomski forum u Pirotu

pirotskevesti.rs

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1