Vasić: Država nastavlja da pomaže Tigar AD – 80 miliona za povećanje proizvodnje

Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić kazao je Pirotskim vestima da je Vlada Srbije, nakon zahteva rukovodstva kompanije i Gradske uprave, odobrila pirotskoj kompaniji 80 miliona dinara koji treba da joj omoguće da dodatno poveća proizvodnju kako bi se izašlo u susret potencijalnim partnerima iz inostranstva koji su zainteresovani za brojne proizvode kompanije Tigar AD.

 

-Drago nam je da su naši zajednički zahtevi imali razumevanje od strane Vlade Srbije i nadležnog ministarstva i ministra kako bi se omogućilo povećanje proizvodnje i podržali napori da Tigar AD da se dodatno poveća proizvodnja-kazao je gradonačelnik Vasić.

Ova finansijska “injekcija” države omogućiće kompaniji da na kvalitetan način odgovori potencijalnim kupcima iz Litvanije, ali i pojedinim armijama iz Skandinavije, koje su zainteresovane za proizvodnju koja je u skladu sa NATO standardima.


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1