Lokalna samouprava

Uspešno realizovan projekat Sportskog centra i opštine Vršec – Pirot dobio adrenalinski park

Sportski centar Pirot uz pomoć Grada Pirota i opština Vršec iz susedne Bugarske, uspešno su realizovale važan projekat prekogranične saradnje u okviru koga je Pirot dobio moderan adrenalinski park pored Zatvorenog bazena, a opština Vršec takođe adrenalinski park, ali sa užadima i drugim rekvizitima. Ukupna vrednost projekta sa obe strane je preko 588.000 evra. 

Direktor Sportskog centra Pirot Nenad Đorđević kazao je danas na završnoj konferenciji za novinare da je veoma zadovoljan kako je realizovan projekat.

-Ovaj projekat ima prekograničan efekat. Napravili smo pre svega jedno dobro prijateljstvo sa opštinom Vršec. Odradili smo odličan posao pa je ispred bazena napravljen adrenalin park koji je prelep i na kome svakog dana boravi veliki broj dece ali i starijih-kazao je direktor Đorđević.

Predsednik opštine Vršec Ivan Lazarov kazao je da je reč o veoma važnom projektu za opštinu Vršec. 

-Želim da se zahvalim partnerima iz Pirota jer smo u toku celog perioda realizacije projekta – 18 meseci, radili timski, pomagali jedni druge i danas možemo da se pohvalimo kvalitetno realizovanim projektom-kazao je Lazarov.

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker