Ulažu deset miliona dinara u nove kontejnere, mobilijar, novo vozilo “putar”…

Podelite

JP Komunalac uveliko je počelo sa realizacijom plana investicija za ovu godinu. Za početak će u nabavku novih kontejnera, mobilijar, novo vozilo “putar” i druge investicije biti uloženo oko deset miliona dinara, kazao je danas novinarima direktor ovog preduzeća Boban Tolić.

-Danas je stigla prva količina kontejnera. Reč je o nabavci ukupno 150 kontejnera vrednosti oko 4.5 miliona dinara. Već od naredne nedelje, kada se kompletira isporuka, počećemo sa isporukom po gradu. Prošle godine smo nabavili 120 kontejnera. Cilj nam je da popravimo i stanje u selima gde ćemo prebaciti kontejnere iz grada, a koji su u dobrom stanju, kako bi stanje sa kontejnerima svuda bilo uredno. Planiramo da u narednom periodu nabavimo i novo vozilo, takozvani “putar”, takođe još dva usisivača, jedan već imamo. Sve to je u planu da se realizuje u prvoj polovini godine-kazao je direktor Tolić.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1