Sprega obrazovanja, nauke i privrede u Komori Pirot

Ugovor o poslovnoj saradnji između Ugovorne okružne privredne komore Pirot i Megatrend Univerziteta zaključen je 01. decembra 2017. godine radi povezivanja obrazovanja, nauke i privrede i primene naučnih dostignuća u poslovanju privrednih subjekata koji deluju na području Komore Pirot.

 

Ugovorom su precizirani oblici i način saradnje u oblastima naučno istraživačkog rada u privredi, edukacije kadrova o temama za kojima postoji potreba u privredi, privrednim subjektima i institucijama u regionu, kurseva za inovaciju znanja i normativne delatnosti iz oblasti privređivanja, unapređenja i razvoja poslovanja.

Povezane vesti:

Međunarodna naučna konferencija danas održana u Pirotu – Kako do još bolje prekogranične saradnje

 

 

Iz fondova Prekogranične saradnje u Pirot se slilo preko 12 miliona evra


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1