Spa centar u Zatvorenom bazenu – počelo sa radom i tursko kupatilo

Ovih dana je Zatvoreni bazen dobio još jedan izuzetno značajan sadržaj, počelo je sa radom i tursko kupatilo pa sada Zatvoreni bazen Piroćancima nudi sve usluge modernog Spa centra, kakvim ima veoma malo u našoj zemlji.

Kako je Pirotskim vestima kazao direktor Sportskog centra Pirot Nenad Đorđević, sada Zatvoreni bazen osim dva izuzetna bazena nudi Piroćancima, po cenama koje su slobodno bi se moglo reći smešne u odnosu na cene sličnih usluga u Beogradu, i dve saune, najmoderniju teretanu u ovom delu Srbije, a od skora i tursko kupatilo.

Usluge zatvorenog bazena, osim velikog broja Piroćanaca, koristi i više od 800 radnika kompanije Tigar tyres, a od kako je izgrađen ovaj reprezentativni objekat, koga je ministar sporta Vanja Udovičić na svečanom otvaranju nazvao najsavremenijim zatvorenim bazenom u zemlji, po prvi put i svi pirotski školarci u okviru nastave fizičkog vaspitanja imaju i besplatno plivanje u Zatvorenom bazenu tokom zime i jeseni. 

 

U kompleksu Zatvorenog bazena od pre par nedelja radi i Sport kafe, u kome svi korisnici nakon plivanja ili napornih treninga, mogu da se opuste uz kafu i piće.

foto Aleksandar Ćirić

Istorijski dan za pirotski sport – odigrane prve zvanične vaterpolo utakmice

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1