Situacija u Pirotu stabilna

Nakon današnje sednice Štaba za vanredne situacije u Pirotu, gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić izjavio je medijima da je situacija u Pirotu, povodom aktuelnih vremenskih prilika, zadovoljavajuća, putevi su u dobrom stanju, uredno je snabdevanje strujom, vodom, od 6. januara je na snazi i režim dvadesetčetvoročasne isporuke toplotne energije, a spremne su i ekipe koje mogu u slučaju pojave potrebe, hitno intervenišu na terenu ukoliko bude potrebe za tim.

-Sednicu Štaba sazvali smo iz preventivnih razloga, da vidimo kakva je koordinacija među članovima Štaba. Zaključak je da je stanje zadovoljavajuće, a Odeljenje za vanredne situacije ima nekoliko mobilnih ekipa u slučaju da je neophodno vanredno angažovanje u smislu spasavanja. Imamo i dovoljne zalihe mazuta, soli, mehanizacije-kazao je gradonačelnik Vasić.

U radu Štaba za vanredne situacije učestvuju, osim predstavnika lokalne samouprave i javih preduzeća, i predstavnici policije, vatrogasno-spasilačke brigade, predstavnici zdravestvenih institucija i svih drugih relevantnih organizacija, među kojima su i radio-amateri.


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1