Saradnja privreda pirotskog i niškog okruga

Podelite

Danas je u kabinetu gradonačelnika Pirota, mr Vladana Vasića održan sastanak kome su pored gradonačelnika prisustvovali i Dragana Tončić – načelnica Pirotskog upravnog okruga, dr Dragan Kostić – direktor Slobodne zone Pirot i predsednik Ugovorne okružne privredne komore Pirot, Vladimir Ilić – direktor Tigra AD i Aleksandar Milićević – direktor Regionalne privredne komore Niš.

 

Tema sastanka izmedju ostalog bila je i saradnja RPK Niš sa privredom pirotskog okruga i Ugovornom okružnom privrednom komorom Pirot.

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1