Radovi Vodovoda kao prethodnica asfaltiranju

Podelite

Ovogodišnja građevinksa sezona u Pirotu otpočela je radovima u selu Krupac u kome je završeno asfaltiranje pojedinih sokaka. Gradonačelnik Vasić i direktor Vodovoda Zoran Nikolić danas su posetili Poljsku Ržanu i ispratili početak radova  na obnovi vodovodne mreže. 

– Krupac i Poljska Ržana su dva važna sela na teritoriji našeg grada ali i na kružnom putu. Nećemo zaboraviti ni ostala sela. U Poljskoj Ržani smo uradili kanalizaciju, izgradili crkvu, renovirali školu. Prošle godine smo u jednom kraku od crkve prema Pirotu promenili vodovodnu mrežu i potpuno preasfaltirali put. Tako će biti u celoj Poljskoj Ržani – izjavio je Vasić. On je takođe napomenuo da se trenutno radi krak od crkve prema autoputu, da će se promeniti vodovodna mreža i  svi krakovi do autoputa.

– Prosle jeseni smo uradili zamenu vodovodne mreže oko 1000m, a sada nastavljamo krak prema autoputu. Ukupna dužina glavne mreže je negde oko 570m. Preko 400m su sokaci koje ćemo uraditi jer smo tu imali česte kvarove i oko 400m priljučnih vodova, ukupno oko 1400m je dužina svih vodova koje ćemo samo na ovom kraku uraditi. Vrednost posla je oko 6 miliona dinara- izjavio je direktor Vodovoda Zoran Nikolić.

Prema rečima direktora Vodovoda, po završetku  ovih radova nastaviće se radovi u Trnjani gde će se uraditi oko 800m vodovodne mreže, a vrednost ovih radova biće 9 miliona.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1