Prezentovan Pirot kao dobra destinacija za investicije na Srpsko-Bugarskom biznis forumu

Podelite

Pomoćnik gradonačelnika Pirota Bratislav Ćirić prisusutvovao je važnom ekonomskom forumu – Srpsko-bugarskom biznis forumu koji je održan u Oficirskom domu u Nišu. Ovom događaju prisustvovala je i načelnica Pirotskog upravnog okruga Dragana Tončić.

Po Ćirićevim rečima, na pomenutom forumu prisustvovao je državni vrh Srbije i Bugarske.

-Bila mi je velika čast i zadovoljstvo da predstavljam grad Pirot na forumu. Održao sam prezentaciju Grada Pirota gde sam predstavio sve prednosti našeg grada kada je reč o potencijalnim investitorima iz Bugarske, obrazložio pogodnosti koje investitorima nudi Slobodna zona Pirot, kao i brojne pogodnosti koje nudi sam Grad. Nakon prezentacije, koja je bila veoma uspešna, imali smo i određene kontakte sa zainteresovanim investitorima pa se s toga nadamo da će biti i konkretnih rezultata-kazao je Ćirić Pirotskim vestima.

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1