Poseta predstavnika WFZO Pirotu

Nakon uspešne naučno stučne radionice u Beogradu „Slobodne zone i industrijski parkovi budućnosti“ i posete Slobodnoj zoni Smederevo, izvršni direktor Svetske organizacije slobodnih zona (WFZO) dr Samir Hamrouni i regionalna direktorica za Evropu, Tursku i Iran, Nika Manukova u pratnji Milana Ristića, direktora Uprave za slobodne zone i Vidaka Tomića, višeg savetnika, 17.03.2017. godine posetili su Slobodnu zonu Pirot.

Cilj posete je upoznavanje sa kapacitetima slobodnih zona Srbije i sagledavanja mogućnosti organizacije Godišnje svetske konferencije slobodnih zona u maju 2019. godine.

Dr Dragan Kostić, juče je u ime Grupacije slobodnih zona, Privredne komore Srbije, predao konkursnu dokumentaciju za kandidaturu za održavanje ovog prestižnog događaja u Srbiji.

U okviru posete organizovan je obilazak zone i njenih korisnika. Delegacije je posetila Tigar Tyres i Tigar AD kao i druga prozvodna preduzeća koja posluju u zoni. 

U ime Grada Pirota goste je primio gradonačelnik Pirota, mr Vladan Vasić. 


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1