Pojedini prevoznici ne poštuju linije u prigradskom saobraćaju

Pojedini prevoznici, iako su u obavezi, ne poštuju ugovorene linije, posebno u prigradskom saobraćaju, upozorio je danas Sreten Savov, iz Štaba za vanredne situacije. Tim povodom gradske službe, pre svega Saobraćajna inspekcija, ali i Gradska uprava, upozorile su prevoznike da su u obavezi da poštuju dodeljene im linije i omoguće meštanima, posebno udaljenih sela, da imaju komunikaciju sa svetom, bez obzira na to što su vremenski uslovi teški.

Savov je nakon današnje sednice Štaba za vanredne situacije kazao da je da pojedini prevoznici, naročito u prigradskom saobraćaju, ne poštuju planirani red vožnje.

 

-Ovoga puta i putem medija obaveštavamo prevoznike da su u obavezi da poštuju red vožnje i održavaju linije. To se posebno odnosi na prigradski saobraćaj. Tu opravdanja nema jer je reč o profesionalnim vozačima koji moraju da imaju profesionalno zimski opremljena vozila. Jutros je intervenisala i gradska Saobraćajna inspekcija nakon pritužbi građana i oni su dužni da poštuju red vožnje, a u slučaju eventualni problema moraju da obrazlože i obaveste nadležne službe o tome-kazao je Savov.

1 Komentar

  1. Nebitan

    10.01.2017. at 09:40

    Nepoštuju oni ni vreme polaska ni odlaska to se svakodnevno dešava ali niko to ne kontroliše.Ponašaju se bahato kao da voze ljude za džabe.Svuda je rasulo pa i kod prevoznika.Imao bi još mnogo toga da kažem ali mislim da nema efekta.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1