Pogledajte kako će izgledati prvi pirotski kondominijum – Zapadni kej, radovi počeli danas

Podelite

Danas je počela gradnja prvog kondominijuma u Pirotu – projekta pod nazivom “Zapadni kej”, gde će, na prostoru pored budućeg Lidla, pored Keja, nići kompleks od tri stambene zgrade koje će predstavljati “grad u gradu”, sa vrtićem, kafićem, parkinzima i mnogobrojnim sadržajima. Reč je o kompleksu zgrada koje će, po prvi put u Pirotu, pripadati izuzetno visokom B energetskom razredu, što znači da će po pitanju uštede energije biti bez premca. Jedinstveno je i što će budući vlasnici stanova imati i svoje male bašte. Otvaranju i prvim radovima prisustvovao je i gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić koji je istakao da, iako nije uobičajeno da gradonačelnik prisustvuje na ovakvim događajima, ipak reč o izuzetno važnom projektu koji će dati jedan potpuno nov i izuzetno moderan sadržaj Pirotu. Takođe, reč je o najvećem građevinskom projektu još od početka gradnje hale “Kej”, kazao je gradonačelnik Vasić. On je najavio i da će u narednom periodu početi da se uređuje i Kej pored Nišave od mosta Gazele ka Bistrici, što će čitav ovaj kompleks učiniti zaista jedinstvenim, ne samo u gradu, već i šire.

Predstavnik firme – investitora – Boban Mijalković, kazao je da Zapadni kej po svemu predstavlja prekretnicu u urbanizaciji Pirota, ali je i istakao veliku zahvalnost Gradskoj upravi, koja je za samo pet dana izdala građevinsku dozvolu za ceo projekat.

Kamen temeljac položili su predstavnik investitora Boban Mijalković i gradonačelnik Vasić.

 

 

Podelite

1 Komentar

  1. Pedja

    15.05.2018. at 21:52

    Energetska efikasnost i zelena gradnja. Svaka čast! Svetsko, a naše.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1