Počela prva faza uređenja Takovske ulice

Podelite

Prvu fazu uređenja trotora u Takovskoj ulici, Gradska uprava ugovorila je krajem prošle godine, ali zbog vremenskih prilika, radovi nisu otpočeli. Zato se ovih dana, sa prvim lepim vremenom, krenulo sa izvođenjem ugovorenih poslova. Prva faza uređenja predviđa rekonstrukciju trotoarnih površina sa desne strane, gledajući iz pravca Guševice. 

Druga faza uređenja, planirana je ove godine, za koju su obezbeđena sredstva u budžetu, ali tek sledi tenderska procedura, pa će radovi na uređenju trotoara sa leve strane i asfaltiranje kolovoza do Ustaničke ulice, početi nakon izbora najpovoljnijeg izvođača-rečeno je Pirotskim vestima u Gradskoj upravi.
pirotskevesti.rs

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1