Pirotski brendovi na Ravan-grad festivalu u Somboru

Turistička organizacija Pirot danas je prezentovala pirotske brendove i festivale na “Ravan grad” festivalu u Somboru, gradoma sa kojim Pirot ima izvanrednu saradnju na brojnim projektima. 

-Dolazimo treći put zaredom. Dva grada vezuju brojni brendovi poput pirotskog i staparskog ćilima, naših peglanih kobasica i mnogi drugi. Cilj nam je da kroz nastup na ovom veoma zapaženom sajmu predstavimo Sajam pirotske peglane kobasice koji se održava krajem jaunara u Pirotu, ali i da ovom delu Srbije predstavimo sve naše aktivnosti, dešavanja i brendove. Ovde su predstavnici Mlekarske škole, proizvođači pirotske peglane kobasice i mogu sa zadovoljstvom da kažem da sve više ljudi u ovom delu Srbije zna za festivale koje imamo u Pirotu, za pirotske brendove i mnoge druge turističke adute pirotskog kraja-kazao je direktor Turističke organizacije Pirot Bratislav Zlatkov.


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1