Pirot – grad lala

Podelite

Zahvaljujući nastojanjima radnika Gradskog zelenila, koje funkcioniše u okviru JP Komunalac – Pirot svakog proleća podseća na bajkovite gradiće Holandije – zemlje lala. Ogroman broj sadnica posađen je u svim gradskim parkovima, zelenim površinama, u centru grada. 

Po rečima direktora Komunalca Bobana Tolića, ekipe Komunalca odnosno Gradskog zelenila rade intenzivno na košenju travnjaka, radi se i na sadnji cvetnog rasada, orezivanju stabala, zalivanju i drugim poslovima.

-Zelenilo ima zaista dosta posla u ovom periodu, ali ćemo završiti uspešno sve što smo planirali kako bi naš grad dobio svoj prepoznatljiv izgled u proleće, sa ogromnim brojem sadnica cveća na svim zelenim površinama, posebno u centru grada i po parkovima-kazao je direktor Tolić.

foto Aleksandar Ćirić/pirotskevesti.rs

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1