Peglana kobasica hit na Danima Pirota u Nišu

Danas je u niškom Domu vojske održana manifestacija „Dani Pirota u Nišu“. Piroćanci su predstavili svoje proizvode, a najveće interesovanje je bilo za peglanu kobasicu koja je trenutno najatraktivniji pirotski brend.

Udruženje Pirosi, Opšte udruženje preduzetnika Pirota, kao i turističke organizacije Pirota i Niša već treću godinu organizuju ovu manifestaciju, a interesovanje se javilo nakon uspešnog Sajma peglane kobasice u Pirotu. 

B.M.

1 Komentar

  1. opsre udruzenje preduzetnika pirot

    20.03.2017. at 09:54

    Ovu uspesno prezentovanje pirotskih tradicionalnih proizvida nebi bilo da se udruzenje pirotskih prduzetnika nije angazovalo da okupi ovoliki broj svojih clanova iorganizuje njihov nastup na danima pirota u nisu po treci put zajedno sa udruzenjem pirpcanaca pirosi te je neopravdano izostaviti drugog partnera u organizaciji ovog uspesnog organizovanog nastupa pirotskih preduzetnika hvala OUP PiROT

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1