Novogodišnje ukrašavanje grada

Ekipe JP Komunalac u četvrtak počinju sa novogodišnjim ukrašavanjem grada. Najveći deo ukrasa je od ranijih godina, a biće uloženo i oko 400 do 500.000 dinara za nove ukrase, kazao je za TV Pirot direktor Komunalca Boban Tolić.

Po Tolićevim rečima, biće kupljeno oko hiljadu metara svetlećih creva i oko 500 metara ukrasnih svetlećih creva za drvorede, kako bi se ukrasilo i nekoliko ulica u širem centru grada.


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1