Novi sadržaji na Keju pored Nišave

Zaposleni u Sportskom centru Pirot uveliko rade na “lickanju” i sređivanju Keja pored Nišave, jednog od najlepših šetališta u zemlji koje predstavlja pravu oazu za beg iz gradske vreve za sve Piroćance, ali i veliki broj turista koji posećuju naš grad.

Kako je Pirotskim vestima kazao direktor Sportskog centra, zaposleni u ovom javnom preduzeću uveliko rade na tome da Kej bude pravi raj za mališane, posebno u delu kod Dečjeg dispanzera, gde su postavljeni mnogobrojni novi sadržaji, nove “penjalice”, nov mobilijar, kao i nova mreža koja mališane “štiti” od reke. Uveliko se radi i na šišanju trave na Keju. 

Osim novog mobilijara, radnici Sportskog centra rade i na prolećnom ulepšavanju Ljubavnog mosta, koji je oplemenjen sadnicama cveća. 

 

 


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1