Milan Popović: Gradska javna preduzeća u Pirotu pozitivno posluju

Podelite

Na današnjoj Svečanoj sednici Gradske skupštine odbornici su se potvrdno izjasnili i usvojili planove i programe svih javnih preduzeća u našem gradu, a nakon glasanja, velikom većinom glasanja usvojen je i predlog za novog člana Gradskog veća. Ovu odgovornu funkciju u narednom periodu obavljaće dr Aleksandar S. Ćirić. 

Predsednik Gradske skupštine Milan Popović u izjavi novinarima kazao je da je zadovoljan činjenicom da sva gradska javna preduzeća posluju vrlo dobro, sva su pozitivna, što nije slučaj u zemlji i drugim gradove, gde su mnoga javna preduzeća u dugovima, u blokadi ili loše posluju.

Predsednik Popović iskoristio je priliku i da svim građanima Pirota čestita Dan grada i poželi srećne nastupajuće novogodišnje i božićne praznike.

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1