Maturantska parada 2018. – U petak tačno u podne u Pirotu pleše 506 maturanata

Podelite

 Maturantska parada 2018. godine održaće se 18. maja, u petak, sa početkom u 12 časova na Trgu pirotskih oslobodilaca, najavila je Nadica Adamović iz Gradske uprave Pirot.

Ove godine će učestvovati 506 maturanata predstavnika svih srednjih škola Pirota a skup će otvoriti gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1