Konsultacije o budžetu, investicijama i drugim važnim pitanjima

Danas su u Velikoj sali Gradske uprave održane konsultacije svih budžetskih korisnika, direktora javnih preduzeća sa čelnicima Gradske uprave sa ciljem da se analizira 2017. godina sa aspekta izvršenja budžeta, gde je podbačeno a gde je realizacija u skladu sa očekivanjima. Diskutovalo se i o investicijama i infrastrukturnim pitanjima, šta je sve realizovano i kakvi su efekti. 

Gradonačelnik Vasić sazvao je ovakav sastanak sa svim relevantnim učesnicima i budžetskim korisnicima kako bi se ispravile i određene nepravilnosti koji su uočene, a pre svega se odnose na uočen problem nerealizacije određenih projekata pre svega zbog činjenice da se Gradskoj upravi dostavljaju nedovoljno kvalitetno projekti od strane javnih preduzeća.

-Nadam se da ćemo sledeći ovakav sastanak imati za par nedelja kada ćemo imati budžet za narednu godinu u najvećoj meri skrojen. Pozivam i javnost da preko našem mejla i sajta daju svoje predloge. Direktori će morati da nam dostave detaljnije i preciznije predloge nego inače jer smo uočili da bez dobrog planiranja imamo na rashodnoj strani dosta nerealizovanih projekata a to ne bi želeli da se ponovi u narednoj godini-kazao je gradonačelnik Vasić.


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1