Kej pored Nišave – prava oaza za uživanje uveliko se sređuje

Kako bi Kej pored Nišave bio mesto na kome će naši sugrađani svih generacija u narednom periodu moći da uživaju, zaposleni u Sportskom centru uveliko rade na košenju trave, uređenju bedema, obnovi mobilijara, postavljanju novih sadržaja za rekreaciju, ali i oplemenjivanju trim staza novim slikama i drugim sadržajima. 

kej nišava

Kako je Pirotskim vestima kazao direktor Sportskog centra Pirot Nenad Đorđević, košenje Keja zaposleni poslednjih dana rade intenzivno u dve smene, a spremaju se i novi sadržaji, poput slika, ali i novih klupa i kanti, kako bi se zamenilo sve ono što je uništeno od strane vandala u proteklom periodu.

kej nišava sportski centar pirot

-Već smo obnovili dečje igralište kod Dečjeg dispanzera, postavljena je zaštitna mreža kako bi se najmlađi bezbrižno igrali, a uveliko se radi na izradi i postavljanju novih sadržaja za rekreativce i sve ljubitelje Keja. Osim toga, zaposleni u Sportskom centru će uskoro u saradnji sa Tigar tajersom realizovati projekat obeležavanja biciklističkih staza vredan 1.7 miliona dinara, mnogo se radi i na Zatvorenom bazenu, koji je odlično posećen a realizujemo i projekat javnih radova čime smo obezbedili angažman za 8 osoba sa invaliditetom-kazao je direktor Đorđević Pirotskim vestima.

kej nišava


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1