Juče i danas očišćeni putevi i do najudaljenijih planinskih sela

Emina Kostić, iz “Komunalca”, povodom aktuelnih vremenskih prilika, kazala je danas nakon sednice Štaba za vanredne situacije u Pirotu, da su sve ekipe ovog javnog preduzeća danonoćno na terenu, te da su juče i danas očišćeni putevi i do najudaljenijih sela pirotske opštine, koja je po površini među najvećim u Srbiji.

-Održavamo sve puteve u gradu i selima. Juče i danas očišćeni su putevi i do najudaljenijih sela. Problem nam je bilo selo Sinja Glava i Planinica, sutra nam ostaje još samo da se očisti put do sela Cerev Del-kazala je Kostićeva novinarima. 

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1