Gradonačelnik Vasić: Obnavljanjem gradske slave počeli smo duhovnu obnovu našeg grada

Podelite

Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić čestitao je danas Uspenije Presvete Bogorodice svim Piroćancima, đacima i njihovim porodicama poželeo uspešnu predstojeću školsku godinu. Gradonačelnik Vasića je kazao da se pre deset godina, kada je obnovljen ova svetkovina, započela i duhovna obnova našeg grada.

-Drago mi je što smo napravili lepu litiju i nastavili tradiciju da episkom niški predvodi litiju. Ja se u ime grada zahvaljujem njemu na tome i nadam se da će još dugo predvoditi litiju kroz naš grad. Značaj vaspostavljanja ovog praznika za naš grad je veliki jer mi se čini da smo na taj način počeli duhovnu obnovu našeg grada. Čini mi se da smo zaštitom Presvete Bogorodice svi mi svake godine napredujemo-kazao je gradonačelnik Vasić.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1