Gradonačelnik Vasić: Biće novih imena među direktorima javnih preduzeća u Pirotu

Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić najavio je danas da će uskoro biti objavljen konkurs za direktore javnih preduzeća u Pirotu. On je pozvao sve one koji zadovoljavaju propozicije da se jave na konkurs i dodao da će sigurno biti i promena među direktorima.

Vasić je kazao da je najzadovoljniji radom direktora “Vodovoda i kanalizacije” Zorana Nikolića.

-Ovo preduzeće predstavlja primer kako treba da funkcionišu javna preduzeća, ali moram da kažem da će sigurno biti novih imena među direktorima javnih preduzeća-nagovestio je gradonačelnik Vasić.


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1