Gradonačelnik pozvao građane da daju predloge za uređenje prostora kod Zatvorenog bazena

Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić pozvao je danas sve Piroćance da se obrate Gradskoj upravi sa predlozima i idejama vezanim za način uređenja velike površine kod saobraćajnog poligona i Zatvorenog bazena, koja je trenutno neuređena, a reč je o izuzetno atraktivnoj lokaciji koja je “ograđena” Zatvorenim bazenom i Kejom pored Nišave i od celog ovog prostora bi napravila izuzetno mesto za uživanje, sport, rekreaciju.

-Ono što je zanimljivo da kažemo jeste da imamo u planu sređivanje prostora preko puta Bazena. Tu je bila planirana velika sportska hala, od čega smo privremeno odustali, ali nismo odustali od sređivanje te površine, koja je sportsko rekreativnog tipa. Biće potrebno dosta novca da se uradi. U toku je izmena plana detaljne regulacije Pirot-Centar. Još uvek nismo odredili šta će tu biti izgrađeno, bilo je ideje za izgradnju velikog parka. Lično smatram da polignu tu nije mesto pa pozivamo javnost da nam pišu i kažu šta bi voleli da vide na ovoj površini od preko dva hektara, koja se naslanja na prelepo šetalište – Kej pored Nišave-kazao je gradonačelnik Vasić.


1 Komentar

  1. Milan

    13.09.2017. at 20:44

    Staza za trčanje i bazen na otvorenom obavezno, nalik sportskom centru olimp na zvezdari

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1