Grad izdvojio 17 miliona za angažovanje nezaposlenih

Podelite

Grad Pirot ove godine izdvojio je 17 miliona dinara za četiri programa, kroz koje se očekuje upošljavanje više od 100 nezaposlenih lica. 

-Prvi program je program stručne prakse, i Javni poziv će trajati do 5.marta. Kroz ovaj program biće upošljeno 30 lica koja nemaju nikakvo iskustvo. Drugi program je program javnih radova, za koji je krajem prošle nedelje raspisan konkurs, a preko kojeg će biti upošljeno više od 50 lica. Treći poziv je za dodelu subvencija za teže zapošljiva lica, kakvi su mladi do 30 godina, stariji preko 50 godina, Romi, osobe sa invaliditetom, žrtve nasilja i dugoročno nezaposleni. Ovaj Konkurs biće objavljen 17.februara, rečeno je Pirotskim vestima u Gradskoj upravi Pirot, uz napomenu da će četvrti konkurs biti raspisan početkom jula, a odnosiće se na program subvencija za samozapošljavanje.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1