Grad finansira specijalizacije nezaposlenih lekara

Od prošle godine Grad Pirot finansira volonterske deficitarne specijalizacije nezaposlenim lekarima. Novi konkurs otvoren je do 31.jula. Ove godine odredjeno je da deficitarne specijalizacije budu iz oblasti ginekologije, dve, i po jedna iz oblasti pedijatrije, oftamologije i patologije, izjavio je Bojan Randjelović, pomoćnik gradonacelnika za vanprivredu. 

Izvor: TV Pirot


1 Komentar

  1. Ein Artzt aus Deutschland

    28.07.2017. at 01:33

    Bice namestanja kao i prosle godine.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1