Gasi se i kotlarnica ATP, bolja ekološka slika centra grada od jeseni

Gradska toplana Pirot počela je sa realizacijom još jedne velike investicije – izgradnje magistralnog toplovoda koji će omogućiti gašenje poslednje preostale kotlarnice u centru grada pa će se od naredne grejne sezone svi korisnici snabdevati toplotnom energijom iz Energane Senjak.  To će po rečima direktorka Nikolića omogućiti i poboljšanje ekološke slike centra grada. 

 

Kako je za TV Pirot kazao direktor JP Gradska toplana Radovan Nikolić, vrednost investicije je 173.000 evra, a novac je obezbeđen iz programa Nemačke razvojne banke.  

Radovi treba da budu završeni do 1. juna. 

 

 

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1