Delegacija Olimpijskog komiteta Srbije oduševljena Božićnom školom

Podelite

Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić danas je u svom kabinetu primio delegaciju Olimpijskog komiteta Srbije, u sledećem sastavu: Božidar Maljković – predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, Žarko Zečević – potpredsednik OKS-a,  Đorđe Višacki, generalni sekretar OKS-a. Sastanku su prisustvovali i Nenad Lalović – predsednik Svetske rvačke federacije i Svetislav Kari Pešić, inače jedan od promotera ovogodišnje Božićne škole sporta.

Na sastanku je bilo reči o saradnji Grada i Olimpijskog komiteta Srbije, kao i o predstojećoj Školskoj olimpijadi 2020. godine, čiji će domaćin biti Pirot. Takođe, gosti su oduševljeni idejom i realizacijom sada već dvanaeste po redu Božićne škole, kao i radom lokalne samouprave.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1