Davor Štefanek promoter jedanaeste Božićne škole sportova

Promoter ovogodišnje Božićne škole sporta biće proslavljeni olimpijac Davor Štefanek. Ove godine, po rečima idejnog tvorca ovog jedinstvenog sportskog projekta kroz koji je prošlo više od 30.000 mališana, direktora Sportskog centra Pirot Nenada Đorđevića, očekuje se rekordan broj učesnika, jer će se nastojati da se osim osnovnoškolaca, u neki od preko 50 programa uključi i što više predškolaca, kao i srednjoškolaca. Svi ljubitelji sporta olimpijca i reprezentativca Srbije u rvanju Davora Štefaneka, moći će da vide 31. januara u 12 sati, na otvaranju Božićne škole sporta, kazao je Đorđević za TV Pirot.

Ovaj jedinstveni sportski koncept, zahvaljujući kome se sportom “inficiralo” na hiljade mališana, proteklih godina, sa manje ili više uspeha kopirali su mnogi gradovi širom Srbije, među kojima je i prestonica, a za razliku od ostalih, Božićna škola sporta u Pirotu je potpuno besplatna, a ove godine najveće interesovanje se očekuje za škole plivanja, skijanja, klizanja i drugih sportova.

 


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1