Bicikli na dar ugroženim i mališanima bez roditelja

Podelite

MZ Nova Mala i socijalno-zemljoradnicka zadruga *Nova perspektiva* povodom medjunarodnog dana dece, 1.juna, organizuju manifestaciju u okviru koje će deci bez roditelja i deci iz višeclanih i porodica slabijeg materijalnog stanja, biti dodeljeni bicikli, saopštila je ova mesna zajednica.

Ovo je drugi put da organizujemo ovakvu akciju koju podržava i grad Pirot kroz Lokalni plan akcije za decu kao i sponzori zahvaljujući kojima obezbedjujemo ovu donaciju. Mesto i vreme manifestacije bice naknadno objavljeni.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1