Besplatan wifi u strogom centru grada

Podelite

​Od juče, 10. januara 2018. godine našim građanima dostupan je besplatan WiFi internet na lokaciji Trga pirotskih ratnika (između Doma kulture Pirot, hotela i sa druge strane „Telekoma Srbija“ i zgrade bivše „Robne kuće“ Beograd).

​Inicijativu gradonačelnika Pirota mr Vladana Vasića „Telekom Srbija“ je u potpunosti podržao, tako da kao rezultat ove saradnje građani dobijaju dostupan internet sa izuzetnom snagom i brzinom na čitavoj površini Trga, koja se ne može naći na mnogo ovakvih lokacija u Srbiji.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1