Asfaltira se glavna ulica u Poljskoj Ržani

Podelite

Danas je radove na asfaltiranju glavne ulice u Poljskoj Ržani, koja je proteklih godina bila u veoma lošem stanju, obišao gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić sa zamenikom gradonačelnika Vidojkom Panajotovićem, šefom kabineta gradonačelnika Aleksandrom Ćirićem, pomoćnikom gradonačelnika Bratislavom Ćirićem i rukovodstvom Javnog preduzeća za planiranje i izgradnju grada na čelu sa direktorom Slavišom Svilarovim. 

Gradonačelnik Vasić izrazio je zadovoljstvo kvalitetom izvedenih radova i poručio svima koji žive na Kružnom putu da sela na tom potezu imaju kvalitet života poput onog u gradu u bilo kom gradskom naselju.

-Pogledajte Poljsku Ržanu, ima sagrađenu crkvu, obnovljenu školu, uređenu kanalizacionu i vodovodnu mrežu na ovom delu. Sada se asfaltira put u dužini od oko 1.600 metara a vrednost radova sa PDV-om je negde oko 18 miliona dinara. Do kraja ovogodišnje sezone uradiće se još četiri sokaka u kojima nikada nije bilo asfalta, a sledeće godine bi trebalo da se zameni vodovodna mreža ka selu Trnjana. Slično smo radili i u Krupcu, krenula je izgradnja kanalizacije u selima Izvor i Berilovac. Ipak, nismo zanemarili ni druga sela jer čini mi se da gotovo nema sela gde nismo radili nešto od infrastrukture i tako ćemo nastaviti i dalje-kazao je gradonačelnik Vasić.

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1