Trinaest medalja za pirotske brendove na Poljoprivrednom sajmu

Opšte udruženje preduzetnika iz Pirota sa svojim proizvođačima, pažljivo odabranim preduzetnicima, i ove godine je učestvovalo na 84. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu na oceni kvaliteta mlečnih i mesnih proizvoda. Udruženje je osvojilo 12 zlatnih i jednu srebrnu medalju, što je nezapamćen uspeh. 

 

Kako je saopštilo pomenuto udruženje, veliku zlatnu medalju za pirotski kravlji kačkavalj i kačkavalj mešanac dobila je Mlekarska škola Pirot.

Zlatnu medalju za kozji sir dobila je Mlekara “Borjana”.

Mlekara “Ćirko” iz Krupaca dobila je čak pet medalja za mlečne proizvode.

Zlatnu medalju za peglanu kobasicu dobio je restoran “Boem” iz Pirota, kao i kafane “Mrnjak 2”, kavana “Trojka” i “Happy family”.

Dobitnicima će medalje biti uručene na svečanosti u kongrenskom centru Novosadskog sajma 10. maja 2017. godine, a 13. maja biće izložene na štandu Privredne komore Srbije i OUR Pirot u master hali Novosadskog sajma.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1