Žestoka svirka u prepunom OKC-u, Kojot oduševio publiku

Sinoć je u Omladinskom kulturnom centru održan fantastičan koncert na kome su nastupili bendovi Remedy, Quasarborn i Burning leaf. Organizatori koncerta su Kancelarija za mlade, Udruženje Osveženje i Omladinski kulturni centar.

Publiku je svojim nastupom posebno oduševio popularni Kojot. 

Ovo je samo prvi u nizu odličnih koncerata u OKC-u a pirotska publika uskoro će moći da gleda i kultni bend Dža ili bu,  pirotsku bluz atrakciju Rusty strings, zatim bend Sabbatage, pirotski tribjut bend legendarnim Sabatima, a 28. aprila nastupiće i legendarni Ateisti.

24.3. Dza ili bu, Rusty strings
16.4. Sabbatage – Tribute to Black Sabbath

28.4. Atheist rap, Balkan Revival

Fotografije Igor Đorđević


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1