“Zarezoja” zatvorila reviju predstava malih formi *FOTO GALERIJA*

Podelite

Večeras je pred punom salom Narodnog pozorišta u Pirotu izvedena predstava ovog teatra na dijalektu pod nazivom “Zarezoja”, koja na komičan način prikazuje večiti “sukob” oko obeležavanja Zarezoje, odnosno Svetog Trifuna kada se orezuju čokoti vinove loze i Dana zaljubljenih. Ovom predstavnom završena je revija predstava malih formi, nedelja sa bogatim programom na zadovoljstvo mnogih Piroćanaca. 

Foto Martin Nešić

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1