Zaboravljeni Pirot – izložba u galeriji Muzeja Ponišavlja

Podelite

U galeriji Muzeja Ponišavlja u toku je izložba fotografija autora kustosa ovog muzeja Saške Velkove i Mile Panajotović pod nazivom “Zaboravljeni Pirot”. Prikazano je arhitektonsko nasleđe, građevinarstvo, sve ono što je nekada postojalo u Pirotu a više ih nema. Reč je o tekijama, džamijama, kućama orijentalnog karaktera, konaci i razne druge građevine koje su nažalost nestale sa urbanizacijom.  

 

video prilog TV Pirot

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1