Više od 10.000 ljudi posetilo Salon knjiga, dodeljeno i 35 poklon paketa knjiga

Podelite

Devetnaesti po redu Salon knjiga i grafike posetilo je oko deset hiljada posetilaca, kazao je danas na svečanosti povodom završetka Salona direktor Doma kulture Miško Ćirić. Danas je u holu Doma kulture podeljeno 35 poklon paketa knjiga u vrednosti od po 5.000 dinara najsrećnijih posetiocima Salona, a čije su ulaznice izvučene u nagradnoj igri. Darodavci paketa su Grad Pirot, Dom kulture, JP Komunalac, Regionalna deponija Pirot, Vodovod i kanalizacija, Tigar tajers, Dunav osiguranje, Puls systems i druge kompanije. Svim dobitnicima dodeljene su i besplatne članske karte Narodne biblioteke Pirot. 

Direktor Ćirić ocenio je Salon uspešnim, a vrlo zapaženo prošao je i tradicionalni nagradni konkurs Doma kulture za najbolju kratku priču, na koji je ove godine pristigao rekordan broj radova – čak 235 autora iz cele zemlje zbog čega su eminentni članovi žirija Goran Gocić i Dejan Stojiljković ocenili konkurs najjačim u Srbiji.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1