Šara pirotskog ćilima i na grafitu Dušana Đurića

Mladi i veoma perspektivni pirotski umetnik Dušan Đurić, poznat po svojim grafitima – pravim umetničkim delima, koji krase urbane delove grada, za potrebe snimanja promo filma o Pirotu u produkciji Optimistic film i reditelja Željka Mirkovića, uradio je grafit – šaru pirotskog ćilima, koja je za kratko vreme postala veoma popularna među šetačima u centru grada, s obzirom da se grafit nalazi na uglu nekadašnje Robne kuće “Beograd”.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1