Ponovo radi Muzej Ponišavlja, završena rekonstrukcija krova

Stalna muzejska postavka Muzeja Ponišavlja u Pirotu ponovo će moći da ugosti sve zainteresovane posetioce. Posle rekonstrukcije krova muzeja nakon nekoliko meseci, Muzej Ponišavlja otvara svoju postavku u konaku Malog Riste.

Muzejska postavka u ulici Nikole Pašića počinje sa radom od 1. decembra 2017. godine kako je i najavljeno.

Projekat sanacije krova kuće Hristića koji se realizuje od avgusta podržali su Ministarstvo kulture i informisanja, Grad Pirot, Muzej Ponišavlja Pirot, uz nadzor Zavoda za zaštitu spomenika kulture iz Niša.

Radno vreme Muzeja Ponišavlja :

radnim danima : 08h – 15h

subotom : 09h – 14.30h


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1